Asianajotoimeksiannot hoidamme yleensä tuntiveloitusperusteisesti. Tuntiveloituksemme on pääsääntöisesti 279-310 euroa sisältäen arvonlisäveron. Veloitusperuste riippuu mm. asian laajuudesta, vaativuudesta ja kiireellisyydestä.  Lisäksi tarjoamme halvemmalla tuntiveloituksella monia kuolinpesiin liittyviä toimeksiantoja, muun muassa perunkirjoituksia. 

Tarjoamme palveluitamme myös kiinteällä veloituksella, ja esimerkiksi edunvalvontavaltakirjan, testamentin tai kauppakirjan saat asiantuntijoiltamme edullisesti.

Haluamme, että palvelumme hinta on asiakkaalle ennakoitavissa. Tästä johtuen sovimme ennen toimeksiannon aloittamista asiakkaan kanssa selkeästi hinnoittelusta ja annamme pyydettäessä kustannusarvion. Toimeksiannon päättyessä annamme selkeän laskuerittelyn tehdyistä toimista.

Oi­keus­tur­va­va­kuu­tus

Oikeusturvavakuutus kattaa yleisempien riita- ja rikosasioiden hoitamisesta johtuvat kustannukset vakuutuksessa sovittuun maksimisummaan saakka omavastuulla vähennettynä. Alkuneuvottelussa kartoitamme mahdollisuutesi saada asianajokulujasi katettua vakuutuksesta ja tarvittaessa haemme oikeusturvapäätöksen puolestasi.

Kysy lisää kustannuksista ja oikeusturvavakuutuksesta toimistoltamme!