Lakiasiantoimistosta asianajotoimistoksi

Toimistomme historia ulottuu vuoteen 1989. Kimmo Salo perusti Lakiasiaintoimisto Kimmo Salo Ky:n Mäntyharjulle sen jälkeen kun oli toiminut kahdeksan vuotta pankkilakimiehenä. Pankkitausta antoi Kimmolle vahvan pohjan hoitaa niin yksityisasiakkaiden kuin yritystenkin lakiasioita.

Kimmo suoritti asianajajatutkinnon vuonna 1997 ja lakiasiaintoimisto muuttui Asianajotoimisto Kimmo Salo Oy:ksi.  Toimisto laajeni vuonna 2002 Kouvolaan.

Salo ja Salo – mutta eivät sukulaisia

Yleisin kysymys, joka meille esitetään, ei liity oikeuteen millään tavalla. Suurta mielenkiintoa herättää se, mikä on Salojemme keskinäinen yhteys. Suurimmalle osalle tulee yllätyksenä se, että Salothan eivät ole isä ja poika – eivätkä mitään sukua keskenään. Jukan tarina toimistossamme alkaa vuodesta 2002, jolloin hän käveli ovesta sisään tiedustelemaan, olisiko toimistolla töitä tarjolla. Ja olihan niitä.

Laajennumme tasaista tahtia

Aikaisempi Kouvolan toimitilamme kävi ahtaaksi vuonna 2015, jolloin siirryimme viisi kertaa suurempiin tiloihin kävelykatu Manskin varteen. Selväksi kävi, että nyt toimistoon mahtuu enemmän pöytiä ja ihmisiä, joten olemme siitä eteenpäin laajentuneet tasaista vauhtia.

Tällä hetkellä palvelemme neljän juristin voimin Kouvolassa ja Mäntyharjussa. Toimimme koko Suomen alueella ja kuulumme valtakunnalliseen itsenäisten asianajotoimistojen OpusLex -ketjuun.

Maksuton vinkki

Jatka sivuston selaamista - näitä maksuttomia vinkkejä löytyy lisää. Tai soita heti ja sovi tapaaminen. Voidaan jutella, vaikka juuri nyt hätää ei olisikaan.