Oletko perustamassa uutta yritystä? Pohditko yhtiömuodon valintaa? Mitä asioita olisi hyvä ottaa huomioon heti yritystoiminnan alussa?

Tarjoamme laadukasta ja asiantuntevaa apua yritystoiminnan aloittamiseen yrityksen aloituspaketilla. Aloituspaketti pitää sisällään ne asiakirjat, jotka nimenomaan sinun yrityksesi tarvitsee yritystoiminnan aloittamiseksi. Esimerkiksi osakeyhtiön perustamiseen tarvitset aina yhtiöjärjestyksen ja perustamissopimuksen. Suositeltavaa on myös osakassopimuksen laatiminen, mikäli yhtiössä on useampi kuin yksi osakkeenomistaja. 

Rää­tä­löi­ty pa­ket­ti yri­tyk­sen luon­tiin

Yhtiömuodon valinnalla on useita verotuksellisia seuraamuksia, jotka on hyvä tiedostaa jo yritystoiminnan alussa. Yritystoiminnalla ja yrityksen toimialalla on myös olennaista merkitystä yhtiömuodon valinnassa. Tarjoamme neuvoa myös kirjanpitoon liittyvissä kysymyksissä ja kykenemme suosittelemaan kirjanpitäjää yrityksellesi. Räätälöidään sinun yrityksellesi paras mahdollinen kokonaisratkaisu, jotta yritystoiminnan aloittaminen olisi mahdollisimman yksinkertaista.

Ju­ris­ti neu­voo yri­tyk­sen on­gel­ma­ti­lan­teis­sa

Aloituspaketin myötä sinulla on jatkossa tuttu lakimies, joka tuntee yrityksesi jo entuudestaan. jolloin mahdollisessa ongelmatilanteessa on matala kynnys kysyä neuvoa. Aloituspaketti on helppo tapa saada yritykselle in-house juristi, joka kykenee neuvomaan ja ratkaisemaan yritystoiminnassa vastaan tulevat pienet ja suuret ongelmat. 

Meihin voit olla yhteydessä joko puhelimitse toimistomme numeroon 050 556 1366 tai yhteystietolomakkeella, jolloin toimistomme asiaan erikoistunut lakimies on sinuun yhteydessä.