Onko sinulla työntekijä, joka ei varoituksista huolimatta muuta toimintaansa? Mietitkö, millaisia tehtäviä voit vaatia työntekijöitäsi tekemään? Onko yrityksen työntekijöihin noudatettavan työehtosopimuksen tulkinnassa epäselvyyksiä?

Työelämässä tulee ajoittain vastaan tilanteista, joissa työnantaja tarvitsee lakiasiantuntemusta. Tällaiset tilanteet voivat liittyä niin työntekijöiden palkkaukseen, työsuhteiden päättämiseen tai työsuhteen aikana ilmeneviin tilanteisiin, kuten palkkausperusteiden arviointiin.  Toimistomme on erikoistunut auttamaan työnantajaa kaikissa työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Oi­keu­del­lis­ta apua työ­suh­teen rii­ta-asioi­hin

Työnantajan paras apu työsuhteiseen liittyvissä riita-asioissa on oikeaan aikaan hankittu oikeudellinen avustaja. Toimistollamme on kokemusta erilaisista työsuhteeseen liittyvistä oikeudellisista ongelmista ja riidoista, ja hoidamme jatkuvasti riita-asioita sekä työnantajien että työntekijöiden puolesta. 

Mikäli tarvitsette apua jo ennen työsuhteisiin liittyviin toimiin ryhtymistä tai jo syntynyt riita ei ratkea ilman ulkopuolista apua, ota meihin rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse 050 556 1366 tai yhteystietolomakkeella, jolloin toimistomme työoikeuteen erikoistunut lakimies on sinuun yhteydessä.

 

Maksuton vinkki

Monesti etukäteen hankittu apu auttaa välttämään isomman riidan tulevaisuudessa.