Jos joudut rikoksen uhriksi, lakimies auttaa selvittämään tarvittavat oikeudelliset toimenpiteet - ja vähentämään niiden osalta huoliasi.

Rikoksen uhriksi joutuminen on aina jo itsessään hirveä kokemus. Uhrina joutuu myös osalliseksi oikeudenkäyntiin, johon liittyy usein paljon uutta ja uhkaavaltakin tuntuvaa asiaa. Autamme sinua oikeudenkäyntiin valmistautumisessa, oikeudenkäynnissä ja oikeudenkäynnin jälkeisissä toimenpiteissä.

Asian­tun­ti­jam­me ovat eri­kois­tu­neet ri­kos­ten uh­rien avus­ta­mi­seen

Rikosten uhrien avustaminen on keskeinen erikoisalamme. Selvitämme puolestasi oikeutesi vahingonkorvauksiin, hoidamme kaiken paperityön ja avustamme sinua oikeudessa. Hoidamme myös jälkityöt, huolehdimme mahdollisista valituksista ja perimme tuomitut korvaukset. 

Voit olla yhteydessä meihin joko puhelimitse 050 556 1366 tai yhteystietolomakkeella, jolloin toimistomme asiaan erikoistunut lakimies on sinuun yhteydessä.

 

Maksuton vinkki

Rikoksen uhrin on usein mahdollista saada kustannuksensa korvattua kotivakuutukseen kuuluvasta oikeusturvavakuutuksesta tai yhteiskunnan oikeusavusta. Autamme tarvittaessa asian selvittämisessä.