Onko yrityksesi saanut aiheettoman reklamaation? Suunnitteletko liiketoiminnan laajentamista tai myymistä, mutta siihen liittyvät juridiset kiemurat ovat vielä selvittämättä? Onko yrityksesi omistuksissa tapahtunut odottamattomia muutoksia esimerkiksi kuolemantapauksen johdosta?

Arjen liiketoiminnassa olisi monesti hyödyllistä, jos esiin tulleisiin ongelmiin olisi mahdollista saada nopeasti neuvoja. Autamme kaikessa, mikä yritystoimintaan ja yrittäjän elämään liittyy. Olemme mukana toiminnan suunnittelussa, yrityksen perustamisessa, jokapäiväisessä toiminnassa ja yritysjärjestelyissä. Rahoitusasiatkin ovat meille tuttuja ja lähellä sydäntä.

Yri­tyk­sen oma la­ki­mies mit­ta­ti­lauk­sel­la

Oma lakimies tuntee yrityksesi, eikä samoja asioita tarvitse selittää aina uudelleen. Käytät aina saman nimetyn lakimiehen palveluita, joka on sähköpostin ja puhelinsoiton päässä. Palvelu mitoitetaan ja suunnitellaan aina yrityksesi toiminnan mukaan. Lähtökohtana on se, että maksat siitä, mitä käytät ja kiinteät kustannukset pidetään minimissä.

Meihin voit olla yhteydessä joko puhelimitse 050 556 1366 tai yhteystietolomakkeella, jolloin toimistomme asiaan erikoistunut lakimies on sinuun yhteydessä.

 

Maksuton vinkki

Monet yritystoiminnan riskit voidaan välttää, kun niihin varaudutaan etukäteen. Ongelmien estäminen on aina edullisempaa kuin tulipalojen sammuttaminen ja usein asiat selviävät jopa nopealla puhelinkeskustelulla.