Talousrikokset voivat olla monisyisiä ja siksi haastavia ratkaistavia. Asiantunteva juristi on tässä tärkeä apu.

Talousrikokset ovat haastava oikeudenala ja ongelmat ovat monimutkaisia. Monesti on havaittavissa, että väärinkäsityksen ja väärinkäytöksen välinen raja on veteen piirretty viiva. Rikoksesta epäillyn asema voi olla tukala, kun yhteiskunnan puolelta asiassa on aina mukana ammattilaisten joukko. Asetelma ei ole tasapainossa ja joskus lakia valvova koneisto saattaa harhautua väärään lopputulokseen.

Oi­keu­den­mu­kai­nen kä­sit­te­ly

Olemme prosessissa mukana varmistamassa, että kaikki tapahtuu myös rikoksesta epäillyn kannalta oikeudenmukaisesti.  Autamme puolustautumaan syytteitä ja vahingonkorvausvaatimuksia vastaan. 

Laa­ja ko­ke­mus ta­lous­ri­kos­ten sel­vit­te­lys­tä

Talousrikosasioissa tarvitaan osaamista usealta oikeudenalalta ja tämä osaaminen ei välttämättä toteudu jokaisen juristin kohdalla. Talousrikosasioita hoitavan juristin tulee hallita suvereenisti rikosasioiden hoitaminen ja ymmärtää yritystalouden päälle. Haittaa ei ole siitäkään, että ymmärtää elämän päälle ja tietää, että kaikki ei mene aina sillä tavalla kuin toivottiin.

Meiltä tällaisia juristeja löytyy.  Olemme hoitaneet lukuisia talousrikosasioita.

Voit olla yhteydessä meihin joko puhelimitse 050 556 1366 tai yhteystietolomakkeella, jolloin toimistomme asiaan erikoistunut lakimies on sinuun yhteydessä.

 

Maksuton vinkki

Vaikka olisit syytön, älä ikinä suostu kuulusteltavaksi ilman avustajan läsnäoloa tai ole ainakin yhteydessä avustajaan, ennen kuin vastaat yhteenkään kysymykseen. Näin vältyt esitutkinnassa helposti syntyviltä väärinkäsityksiltä, joita on vaikea korjata jälkikäteen!