Valikko
asiantuntijat.jpg

Jukka Salo

Asianajaja, varatuomari

Olen asianajotoimisto Salo & Salo Oy:n osakas, hallituksen puheenjohtaja ja asianajaja. Vastaan toimistomme oikeudellisista palveluista. Koulutukseltani olen oikeustieteen maisteri ja varatuomari ja olen toiminut oikeudenhoidon alalla vuodesta 2002 alkaen.

Lue lisää

Samuli Nieminen

Asianajaja

Olen erikoistunut yritystoiminnassa avustamiseen, työtä ja asumista koskeviin riitoihin sekä rikosoikeudellisiin toimeksiantoihin. Yritysten maksuvaikeudet voi luokitella erityisosaamisen piiriin.

Lue lisää

Kimmo Salo

Asianajaja, varatuomari

Perinteisellä yleislakimiehen urallani olen erikoistunut yritysjuridiikkaan sekä konkurssipesien ja yrityssaneerausten hoitamiseen. Yli 30 vuoden kokemus satojen konkurssipesien hoitamisesta on antanut minulle vahvan näkemyksen siitä, miten hyvä yritys toimii ja kuinka voidaan välttää yleisimmät virheratkaisut.

Lue lisää

Emmi Hasu

Lakimies, OTM, DI

Olen monien mutkien kautta Kouvolaan palannut oikeustieteen maisteri ja tuotantotalouden diplomi-insinööri. Lakimiehenä ollessani olen hoitanut erityisesti kuolinpesiin liittyviä toimeksiantoja kuten perunkirjoituksia ja perinnönjakoja, mutta olen ollut mukana myös monen riita-asian hoidossa. Uusimpana kiinnostuksen kohteenani on yritysten maksukyvyttömyyteen liittyvä juridiikka.

Lue lisää